top of page
shutterstock_1276249891_edited.jpg

JOBBA MED OSS

Älskar du också barn?
 
För oss är det viktigt att du har ett stort intresse för barn. Vi söker någon som har erfarenhet sedan tidigare och möjlighet till en långsiktig anställning. Vi kräver att du fyllt 16 år och värderar om du bor eller pluggar i närområdet Östermalm, då de flesta av våra kunder finns i området.
 
Vi ser att du har ett extra öga för noggrannhet. Hos oss gör vi det lilla extra för våra familjer; vi ser till att tömma diskmaskinen om den är ren, vi plockar alltid undan efter oss och barnen, med mera.
 
Varför ska du jobba hos just oss?
 
Alla våra barnvakter är försäkrade och får gå HLR-utbildning för barn. Som barnvakt hos oss får du även en av marknadens bästa löner och bra arbetsvillkor. Vi är ett litet team som finns här för dig när du än behöver oss! Vi kommer lyssna in dina behov och hjälpa dig att hitta en familj som passar just dig och dina preferenser.

JOBBA MED OSS?

Mejla din ansökan till kontakt@barnvaktostermalm.se och berätta varför just DU är en bra barnvakt, samt vad du har för erfarenhet sedan tidigare. Skicka med ditt CV och ett personligt brev. Lycka till & hoppas vi hörs!

bottom of page