top of page
shutterstock_1276249891_edited.jpg

JOBBA MED OSS

Jobba som barnvakt: Gå med i vårt team

Älskar du också barn?


Kul att du hittat hit! För oss är det viktigt att du har ett stort intresse för barn, samt känner dig trygg med att ta hand om barn. Vi söker någon som har erfarenhet sedan tidigare och möjlighet till en långsiktig anställning, då familjer sällan vill byta barnvakt. Vi kräver att du fyllt 16 år och vill jobba minst en gång i veckan. Vi värderar även om du bor eller pluggar i närområdet Östermalm/Vasastan, då alla våra familjer finns i området.


Vi ser att du har ett extra öga för noggrannhet. Hos oss gör vi det lilla extra för våra familjer; vi ser till att tömma diskmaskinen om den är ren, vi plockar alltid undan efter oss och barnen, och så vidare.


Varför ska du jobba med oss?


Alla våra barnvakter är försäkrade under arbetstid och får utbildning i Hjärt- och lungräddning. Fördelen med att jobba hos ett företag är att du har en trygghet och bidrar till ett fungerande samhälle. Det är olagligt att jobba svart och dessutom saknar du trygghet, försäkring och risk att inte få betalt. Som barnvakt hos oss får du en av marknadens bästa lön, rimliga arbetsvillkor och bli en del av vårt härliga team! Naturligtvis kommer du även få ett arbetsintyg.


Känner du att detta är något för dig?  Besvara frågorna nedan så hör vi av oss inom en vecka.

Hoppas vi ses.

JOBBA MED OSS?

Mejla din ansökan till kontakt@barnvaktostermalm.se och berätta varför just du är en bra barnvakt, samt vad du har för erfarenhet sedan tidigare. Skicka med CV och ett personligt brev! Lycka till!

shutterstock_1583051596.jpg
Jobba som barnvakt: Ansök
bottom of page