top of page

OM OSS

Barnvakt Östermalm är en familjär barnvaktsbyrå som grundades av Sofia Jarefeldt, som själv jobbat som barnvakt i över sju års tid. För oss är det viktigt att skapa en verksamhet som bygger på långvariga relationer mellan våra barnvakter och familjer.

När familjer växer blir det ofta svårt att hinna med vardagens alla åtaganden. Barnvakt Östermalm vill underlätta för er föräldrar när det gäller hämtning, enkel matlagning, undanplockning, barnpassning och det som gör att vardagen känns lite lättare. Våra barnvakter tar hand om det mest värdefulla ni har, därför är det viktigt för oss med en noggrann rekryteringsprocess för att hitta duktiga barnvakter som ni kan känna förtroende för.

Om oss: Om

SOFIA

Grundare & ägare

Sofia grundade Barnvakt Östermalm för att ge familjer i närområdet kring Östermalm en mer personlig barnvaktsbyrå. Sofia är uppvuxen utanför Stockholm i Saltsjöbaden, men bor numera på Östermalm.

"Jag har alltid velat driva ett eget företag och barnvaktsbyrå kändes som det självklara valet för mig eftersom jag gillar att bygga personliga relationer samt ge bra service. Jag har själv jobbat som barnvakt i över sju års tid och sitter fortfarande barnvakt än idag. Jag hoppas att ni vill bli en del av oss!"

IMG_2485.jpeg
Om oss: Om
image0.jpeg

TYRA

Administratör

Tyra jobbar som administratör på Barnvakt Östermalm och har den huvudsakliga kontakten med våra barnvakter och familjer. Tyra har själv jobbat som barnvakt från 13 års ålder och har ett stort intresse för människor och rekrytering. Från sin egna erfarenhet av att sitta barnvakt vet hon hur viktigt det är för föräldrar att hitta rätt kandidat och vad som är viktigt för att själv vara en bra barnvakt.

Om oss: Om
bottom of page