top of page

OM OSS

Barnvakt Östermalm är en liten familjär barnvaktsbyrå i innerstan. För oss är det viktigt att skapa en verksamhet som bygger på trygga och långvariga relationer mellan våra barnvakter och familjer.

Barnvakt Östermalm vill underlätta för er föräldrar när det gäller hämtning, enkel matlagning, undanplockning, barnpassning och det som gör att vardagen känns lite lättare. Våra barnvakter tar hand om det mest värdefulla ni har, därför värdesätter vi en noggrann rekryteringsprocess för att hitta duktiga barnvakter som ni kan känna förtroende för.

SOFIA JAREFELDT

Grundare & ägare

Sofia grundade Barnvakt Östermalm år 2020 för att ge familjer i närområdet en mer personlig barnvaktsbyrå. 

Att driva en barnvaktsbyrå kändes som det självklara valet för mig eftersom jag gillar att bygga personliga relationer och har stor erfarenhet av barnpassning. Jag har själv jobbat som barnvakt sen 13 års ålder och lärt mig vad familjer och barn uppskattar hos en barnvakt.


Kontakt

sofia@barnvaktostermalm.se

070-766 01 01

IMG_2485.jpeg
43E1F8C0-9069-4FE9-84B3-3792EBA88913_edited_edited.jpg

MILLA ERIXON

Administratör

Milla är administratör på Barnvakt Östermalm och har huvudansvaret för att upprätthålla kontakten med våra barnvakter och familjer. Med erfarenhet av att arbeta som barnvakt sedan 14 års ålder har Milla en djupgående förståelse för barns behov och föräldrars förtroende. För närvarande studerar hon Business Administration and Service Management, vilket ger henne ytterligare färdigheter och insikter som är värdefulla för hennes arbete.

Kontakt

kontakt@barnvaktostermalm.se

072-157 32 49

TYRA ROMNEY

Administratör (tillfällig paus)

Tyra jobbar extra som administratör på Barnvakt Östermalm. Tyra har själv jobbat som barnvakt från 13 års ålder och har ett stort intresse för människor och rekrytering. Från sin egna erfarenhet av att sitta barnvakt vet hon hur viktigt det är för föräldrar att hitta rätt kandidat och vad som är viktigt för att själv vara en bra barnvakt.

image0_edited.jpg
bottom of page