OM OSS

Barnvakt Östermalm är en familjär barnvaktsbyrå som grundades av Sofia Jarefeldt, som själv jobbat som barnvakt i över sju års tid. För oss är det viktigt att skapa en verksamhet som bygger på långvariga relationer mellan våra barnvakter och familjer.

När familjer växer blir det ofta svårt att hinna med vardagens alla åtaganden. Barnvakt Östermalm vill underlätta för er föräldrar när det gäller hämtning, enkel matlagning, undanplockning, barnpassning och det som gör att vardagen känns lite lättare. Våra barnvakter tar hand om det mest värdefulla ni har, därför är det viktigt för oss med en noggrann rekryteringsprocess för att hitta duktiga barnvakter som ni kan känna förtroende för.

 

OM MIG - SOFIA

Grundare & ägare

Mitt namn är Sofia och jag grundade Barnvakt Östermalm för att ge familjer i närområdet kring Östermalm en mer personlig barnvaktsbyrå. Jag är uppvuxen utanför Stockholm i Saltsjöbaden, men bor numera på Östermalm.

Jag har alltid velat driva ett eget företag och barnvaktsbyrå kändes som det självklara valet för mig eftersom jag gillar att bygga personliga relationer samt ge bra service. Jag har jobbat som barnvakt i över sju års tid och sitter fortfarande barnvakt än idag. Jag hoppas att ni vill bli en del av oss!

IMG_2485.jpeg
 
IMG_7812.JPEG

LOUISE

Administratör

Louise är Barnvakt Östermalms administratör! Hon har jobbat som barnvakt sedan 2014 samt varit au pair i Florida hösten 2018. Louise vet vad det innebär att jobba som barnvakt och hon vet hur viktigt det är för föräldrar att hitta rätt kandidat. 


Louise ansvarar för den största delen av kontakten med familjerna och barnvakterna. Det är Louise ni vänder er till i första hand!